Cure, dalról dalra

2024. április 24. 10:29 - levendula legenda

Cut

The Cure: Wish

– Akkor mondj három indokot! – kérted az este egy pontján, amikor már szinte mindegy volt minden, eldőlt minden, aminek el kellett dőlnie.
– Rendben, nem lesz nehéz. Az első: mert ha behunyom a szemem, azonnal látom magam előtt a nyakad ívét, a tarkód, a szemed, a tépett hajad, és bármilyen is a háttér, elhalványul egészen, annyira ragyogsz. A második: mert te valójában nem is tudod, milyen nagyon ragyogsz még átlagos kedd reggeleken is, és mennyire elhalványítasz mindent magad körül. A harmadik: mert ha esik az eső, és én rosszkedvűen, harapósan magamra húzom a szoba négy sarkát, nem telik el három perc, és eszembe jut egy távoli város kedvesen egyszerű bérházának belső udvara, ahogy álltunk egy lakásajtó előtt, zártuk éppen be, és miközben fordult a kulcs, megértettem, hogy veled soha semmi sem lehet átlagos, mert te minden vagy, csak nem hétköznapi, csak nem felcserélhető, csak nem megismételhető. És hogy biztos vagyok abban, hogy soha nem felejtem el, amit te észre sem veszel.
– Szóval ez a három a legfontosabb? Ezt válaszolnád a nagy kérdésre?
– Nem, nem ezt válaszolnám. Hanem megmutatnám egy fényképen a mosolyod. Háromszor. 

Videó: dalszöveges, koncertes

Címkék: wish Cut
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eznekemerrolszol.blog.hu/api/trackback/id/tr8418388719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Cure, dalról dalra
süti beállítások módosítása